Αναζήτηση ακινήτου

Γραφείο 50τμ.

Ενοικίαση

Λαμία, Ενοικάζεται στο κέντρο της πόλης Γραφείο άνετο, με 2 χώρους ιδανικό για λογιστικό γραφείο, ασφαλιστικό, φροντιστήριο, και για οτιδήποτε, αρκεί να είναι αρκετά τα τετραγωνικά.

50 m2
1
Κατάστημα 40τμ.

Ενοικίαση

Λαμία, Ενοικιάζεται κεντρικό κατάστημα με υπόγειο σε κεντρικότατο δρόμο με μεγάλη κίνηση απο πεζούς και απο αυτοκίνητα. Εκτός απο εμπορικό κατάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής η για φούρνο.

40 m2
1
Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό

Ενοικίαση

Λαμία, Ενοικιάζεται, κατάστημα πάνω στην ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών με αρκετό χώρο μπροστά, αρκετά ψηλό, κατάλληλο για οτιδήποτε ακόμη και για τρόφιμα εφόσον υπάρχει σχετική άδεια. Εύκολη πρόσβαση από τον δρόμο και μικρό και μεγάλο αυτοκίνητο.

400 m2
1
Διαμέρισμα 45τμ.

Ενοικίαση

Λαμία, Ενοικιάζεται, Γαλανέικα, Δυάρι, με τζάκι, ισόγειο, χωρίς κοινόχρηστα, με μεγάλο σαλόνι, μεγάλο υπνοδωμάτιο, φωτεινό, αυτονομία θέρμανσης, κοντά στα γυμνάσια και λύκεια και κοντά στο νοσοκομείο. Επιτρέπονται Κατοικίδια.

45 m2
1
1
Κατάστημα 45τμ.

Ενοικίαση

Ενοικιάζεται, Κέντρο, Κατάστημα σε πάρα πολύ κεντρικό σημείο ιδανικό για οτιδήποτε αντικείμενο, εφόσον είναι σε κεντρικό δρόμο χωρίς να χρειάζεται ανακαίνηση, επίσης λόγω του εσωτερικού ύψους μπορεί άνετα να φτιαχτεί και πατάρι.

45 m2
1
Γκαρσονιέρα/Studio 34τμ.

Ενοικίαση

Ενοικιάζεται, Λαμία Αμπλιανη, Στούντιο ισόγειο επιπλωμένο, με Α/C, χωρίς κοινόχρηστα και με 10 ευρω νερό.

34 m2
1
Γραφείο 62τμ.

Ενοικίαση

Ενοικιάζεται, γραφείο, Λαμία στο κέντρο της πόλης, πάνω στην κεντρική πλατεία, ιδανικό για φροντιστήριο, κάθε είδους γραφείου με δικιά του τουαλέτα.

62 m2
1
Διαμέρισμα 85τμ.

Ενοικίαση

Ενοικιάζεται στο κέντρο της Λαμίας Διαμέρισμα διαμπερές, με ωραία κουζίνα, ωραίο και άνετο μπάνιο, με πολύ μεγάλο σαλόνι και πολύ μεγάλο μπαλκόνι. Μέ πόρτα ασφαλείας, λευκά αλουμίνια και αυτονομία θέρμανσης. ιδανικό και για ιατρείο εφόσον υπάρχει ασανσέρ. βρίσκεται 2 λεπτά με τα πόδια απο την Πλατεία Πάρκου.

85 m2
2
1
Διαμέρισμα 70ΤΜ.

Ενοικίαση

Ενοικιάζεται, Λαμία τριάρι διαμπερές με μοντέρνα κουζίνα, ηλεκτρική κουζίνα, με λευκά αλουμίνια, διπλά τζάμια, με ωραία θέα, χωρίς κοινόχρηστα. Βρίσκεται 10 λεπτά με τα πόδια απο το κέντρο της πόλης.

70 m2
1
Διαμέρισμα 78τμ.

Ενοικίαση

Λαμία, Κέντρο Ενοικιάζεται διαμέρισμα πολύ κοντά στο κέντρο ιδανικό για φοιτητές, για τα ΤΕΙ η για το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

78 m2
2
1
Κατάστημα 120τμ.

Ενοικίαση

Λαμία, Ενοικιάζεται , Κατάστημα, κοντά στις γραμμές του τραίνου υπερυψωμένο κατάλληλο για φροντιστήριο, λογιστικό γραφείο, ασφαλιστικό γραφείο, με άνετο πάρκινγκ όπου μπορούν οι πελάτες σας άνετα να παρκάρουν όση ώρα θέλουν χωρίς να ανησυχούν μήπως πάρουν καμία κλήση. Ενοικιάζεται και το μισό αν χρειαστεί.

120 m2
1
Διαμέρισμα 129

Ενοικίαση

Ενοικιάζεται, Λαμία Διαμέρισμα, τεσσάρι, Αρχοντικό, επιπλωμένο, στο κέντρο της πόλης με άνετους χώρους, διαμπερές με πολύ μεγάλα και ωραία μπαλκόνια μπρός και πίσω. Απέχει 1 λεπτό απο την κεντρική πλατεία.

129 m2
3
1
Κατάστημα 33τμ.

Ενοικίαση

Ενοικιάζεται, Λαμία κέντρο, κατάστημα ισόγειο με υπόγειο σε κεντρικό δρόμο με μεγάλη κίνηση οχημάτων και 5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία. Είναι φτιαγμένο εσωτερικά και με τουαλέτα στο υπόγειο.

33 m2
1
Κατάστημα 30τμ.

Ενοικίαση

Ενοικιάζεται, Λαμία κέντρο, Κατάστημα ισόγειο με πατάρι στο κέντρο της πόλης με μεγάλη πρόσοψη, Κατάλληλο και για γραφείο. Επίσης γι κατάστημα ενδυμάτων, τροφίμων για καφέ, πρατήριο άρτου, για επιδιορθώσεις ρούχων, τσαγκάρικο. κ.λ.π

30 m2
1
Διαμέρισμα 90τμ.

Ενοικίαση

Ενοικιάζεται, Λαμία, Τριάρι διαμέρισμα ισόγειο με λευκά αλουμίνια και αυτονομία θέρμανσης, όπου βάζουν πετρέλαιο, Βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια απο την πλατεία Ελευθερίας και την πλατεία Διάκου. Δεκτά και κατοικίδια. Στην τιμή περιλαμβάνεται το νερό.

90 m2
2
1