Προφίλ Γραφείου

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Real Estate

 

Η Αγορά και η πώληση ακινήτου κάθε είδους είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία με πολλούς αντικειμενικούς και υποκειμενικούς παράγοντες, συχνά με έλλειψη διαφάνειας και πολλές παγίδες. Όραμα όλων εμάς στο ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, είναι να διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αγορά και η πώληση ακινήτου στην Ελλάδα.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο του REAL ESTATE από το 2005, στο Νόμο Φθιώτιδας και ιδιαίτερα στη πόλη της Λαμίας. Έως και το 2019 ήμασταν μέλος του δικτύου της RE/MAX ΕΛΛΑΣ.

Βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης της Λαμίας, στην Αβέρωφ 4.
Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με αξιοπιστία, ευθύνη, διαφάνεια, εχεμύθεια.

Η ΜΕΓΑΛΗ μας εμπειρία στην αγορά των ακινήτων, οι συνεχείς εκπαιδεύσεις μας, τα πολύωρα συνέδρια στο χώρο του REAL-ESTATE, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, 62 στον αριθμό τα τελευταία 16 χρόνια, μας έχει κάνει να την γνωρίζουμε παρά πολύ καλά, να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες ευκαιρίες για επένδυση και στους πωλητές εγκυρότερη και αξιόπιστη εκτίμηση του ακίνητου τους.

Οι νόμοι της κτηματαγοράς είναι κτήμα μας και για αυτό ξέρουμε να λύνουμε τυχόν προβλήματα και τι πρέπει να κάνουμε για την λύση τους. Είμαστε κοντά σας σε όλη την διαδικασία της πώλησης, της αγοράς και της ενοικίασης κατευθύνοντάς σας και καθοδηγώντας σας για την γρήγορη και ασφαλή διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας. Και γι’ αυτό τον σκοπό εργαζόμαστε σαν ομάδα με συμβούλους πολιτικούς μηχανικούς, συμβολαιογράφους, δικηγόρους, ώστε να είμαστε στη διάθεσή σας πάντα, είτε θέλετε να πουλήσετε, να αγοράσετε ή να νοικιάσετε το ακίνητό σας, είτε βεβαίως για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τη σωστότερη απόφαση για την επένδυσή σας.

Δε πουλάμε ακίνητα, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους.
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΑΣ – ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ – ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.

 

Συγκρίνετε