Με Αποκλειστικότητα – Πωλείται Οικόπεδο 503 τ.μ. στα Γαλανέικα Λαμίας
32538
Ταυτότητα ακινήτου
503 m2
Μέγεθος
Περιγραφή
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Real Estate
Αβερώφ 4, 1ος Όροφος, Λαμία
Με Αποκλειστικότητα – Πωλείται Οικόπεδο 503 τ.μ. στα Γαλανέικα Λαμίας
Διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 503 τ.μ. σε μία από τις πλέον περιζήτητες περιοχές της Λαμίας, τα Γαλανέικα.
Το ακίνητο διαθέτει συντελεστή δόμησης 0,80 και συντελεστή κάλυψης 40%, προσφέροντας τη δυνατότητα ανέγερσης κατοικίας έως 400 τ.μ. σε δύο ορόφους με πυλωτή, αποτελώντας ιδανική επιλογή τόσο για την κατασκευή πολυτελούς μονοκατοικίας όσο και για επενδυτική αξιοποίηση.
Βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο, ανάμεσα σε σύγχρονες και πολυτελείς μονοκατοικίες, με νοτιοανατολικό προσανατολισμό και εξαιρετική ανοιχτωσιά, στοιχεία που εξασφαλίζουν φυσικό φωτισμό και ευχάριστη διαβίωση.
Η τοποθεσία του συνδυάζει την ηρεμία της κατοικίας με την άμεση πρόσβαση σε σημαντικές υποδομές, καθώς σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται αθλητικές εγκαταστάσεις και σούπερ μάρκετ, καλύπτοντας πλήρως τις καθημερινές ανάγκες.
Τιμή Πώλησης: 55.000 €
Διεύθυνση
- Χώρα: Ελλάδα
- Νομός: Φθιώτιδα
- Πόλη / Περιοχή: Λαμία
- Γειτονιά: Γαλανέϊκα
- Ταυτότητα ακινήτου 32538
- Τιμή €55,000
- Τύπος ακινήτου Οικόπεδο για Κατοικία
- Κατάσταση ακινήτου Πώληση
- Μέγεθος 503 m2
- Ετικέτα Προς πώληση