Σταυρούλα Καπέλλου

Σύμβουλος Ακινήτων 49 ακίνητα
Τηλέφωνο: 6974996646

Πρακτορείο: Πρωτοπορία Real Estate

Επικοινωνία

Ονομάζομαι Σταυρούλα Καπέλλου, εχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Λαμία και εδω και έξι χρόνια εργάζομαι ως Σύμβουλος Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας. Έχοντας ως πολύτιμο εφόδιο τις άπειρες ώρες εκπαίδευσης από τους καλύτερους coach στον κόσμο πάνω στο REAL ESTATE, έχω την εμπειρία και την διάθεση να σας εξυπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι έτοιμη είτε να διαχειριστώ ουσιστικά το Ακίνητό σας για πώληση ή ενοικίαση είτε να σας υποδείξω στοχευμένα το ακίνητο που ψάχνετε.

Τα ακίνητά μου(49)

ΤΡΙΑΡΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ενοικίαση

Λαμία, κοντά στο κέντρο, ενοικιάζεται διαμέρισμα 81 τ.μ. τετάρτου ορόφου. Έχει δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Τα κουφώματα είναι από λευκό αλουμίνιο και τα πατώματα από πλακάκι. Είναι πλήρως επιπλωμένο, μπορει να διατεθεί όμως και χωρίς έπιπλα. Διαθέτει τρία κλιματιστικά, και ωραία βεράντα με υπεροχη θέα. Ενεργειακή κλάση Ε.

81 m2
1
1
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ενοικίαση

Λαμία,  πλησίον Τραπεζών και ΙΚΑ, διώροφος επαγγελματικός χώρος ιδανικός για γραφείο ή κατάστημα συνολικού εμβαδού 160τ.μ. Διαθέτει μεγάλη, ενιαία και φωτεινή κεντρική αίθουσα (107 τ.μ.) καθώς και ευρύχωρο πατάρι (53 τ.μ.)  προσβάσιμο με εσωτερική σκάλα. Ο χώρος διαθέτει δύο τουαλέτες, αυτόνομη θέρμανση με δικό του καυστήρα και δεξαμενή, θέσεις parking. Ενεργειακή κλάση Ζ.

160 m2
2
ΙΣΟΓΕΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Ενοικίαση

Λαμία, Άνοιξη ενοικιάζεται ανακαινισμένη γκαρσονιέρα 26 τ.μ. ισογείου ορόφου. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο.Τα πατώματά του είναι από πλακάκι και τα κουφώματα από λευκό αλουμίνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένο, διαθέτει αυτονομία θέρμανσης και ωραία αυλή. Ενεργειακή κλάση Ζ.

26 m2
1
1
ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πώληση

Λαμία, κοντά στο κέντρο πωλείται ημιτελής μονοκατοικία 580 τ.μ. στα τούβλα. Το υπόγειο αποτελείται από ένα δυάρι, μία γκαρσονιέρα, το λεβητοστάσιο και αποθήκη, το ισόγειο, η πυλωτή δηλαδή αποτελείται από χώρους παρκινγκ και αποθήκης, ο 1ος και 2ος όροφος αποτελείται από μεζονέτα 300 τ.μ. με τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, βεστιάριο, γραφείο στον πρώτο όροφο, τεράστιο […]

580 m2
3
3
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ενοικίαση

Λαμία, κέντρο ενοικιάζεται κατάστημα 48 τ.μ. ισογείου ορόφου. Αποτελείται από ενιαίο χώρο, απόθήκη, πατάρι 16 τ.μ., υπόγειο 48 τ.μ. και w .c . Τα πατώματα είναι από πλακάκι, διαθετει κλιματιστικό και ωραία βιτρίνα. Ενεργειακή κλαση Ζ.

48 m2
1
ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ

Ενοικίαση

Λαμία, κέντρο ενοικιάζεται δίχωρη γκαρσονιέρα 28 τ.μ. πέμπτου ορόφου. Έχει ένα υπνοδωμάτιο, ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Τα πατώματα είναι από μωσαικό και τα κουφώματα από λευκό αλουμίνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένη, διαθέτει κεντρική θέρμανση, κλιματιστικό και τεράστια υπέροχη βεράντα με θέα. Ενεργειακή κλαση Ζ.

28 m2
1
1

Άλλοι συνεργάτες