Σταυρούλα Καπέλλου

Σύμβουλος Ακινήτων 43 ακίνητα
Τηλέφωνο: 6974996646

Πρακτορείο: Πρωτοπορία Real Estate

Επικοινωνία

Ονομάζομαι Σταυρούλα Καπέλλου, εχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Λαμία και εδω και έξι χρόνια εργάζομαι ως Σύμβουλος Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας. Έχοντας ως πολύτιμο εφόδιο τις άπειρες ώρες εκπαίδευσης από τους καλύτερους coach στον κόσμο πάνω στο REAL ESTATE, έχω την εμπειρία και την διάθεση να σας εξυπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι έτοιμη είτε να διαχειριστώ ουσιστικά το Ακίνητό σας για πώληση ή ενοικίαση είτε να σας υποδείξω στοχευμένα το ακίνητο που ψάχνετε.

Τα ακίνητά μου(43)

Διαμέρισμα 110τμ.

Πώληση

Λαμία, κοντά στο θέατρο, πωλείται ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα 110 τ.μ. δευτέρου ορόφου. Είναι διαμπερές, έχει τρία υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, καινούργια κουζίνα, w .c . και μπάνιο. Τα κουφώματα είναι από ασημί αλουμίνιο και τα πατώματα από παρκέ και μάρμαρο. Διαθέτει αυτονομία θέρμανσης και ωραίες βεράντες με τέντες.

110 m2
3
2
Οικόπεδο για κατοικία 415τμ.

Πώληση

Λαμία, Καλύβια, πωλείται οικοπεδο με εμβαδόν 415 τ.μ. Βρίσκεται σε καλή τοποθεσία και διαθέτει νερό.

415 m2
Διαμέρισμα 84τμ.

Πώληση

Λαμία, κέντρο, πωλείται εξαιρετικό διαμέρισμα 84 τ.μ. τετάρτου ορόφου. Έχει δύο υπνοδωμάτια σαλονι, ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Τα κουφώματα είναι από λευκό αλουμίνιο και τα πατώματα από πλακάκι. Είναι διαμπερες,διαθέτει αυτονομία θέρμανσης και μεγάλες βεράντες με τέντες. Είναι ένα υπέροχο τριαρι στο κέντρο της Λαμίας.

84 m2
2
1
Διαμέρισμα 94τμ.

Πώληση

Λιβανάτες, πωλείται υπέροχο διαμέρισμα 94 τ.μ. πρώτου ορόφου. Έχει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, μεγάλη σαλοκουζίνα με τζάκι και μπάνιο. Τα κουφώματα είναι από λευκό αλουμίνιο και τα πατώματα από πλακάκι. Είναι διαμπερές με ωραίες βεράντες μπρος πισω με τέντες, διαθέτει αυτονομία θέρμανσης και δύο κλιματιστικά. Είναι ένα υπέροχο μεγάλο τριάρι δεκαπενταετίας που μπορεί κάποιος να το […]

94 m2
2
1
Διαμέρισμα 65τμ.

Πώληση

Λιβανάτες, πωλείται υπέροχο διαμέρισμα 65 τ.μ. ισογείου ορόφου. Έχει ένα υπνοδωμάτι, μεγάλη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Τα κουφώματα είναι από λευκό αλουμίνιο και τα πατώματα από πλακάκι. Διαθέτει αυτονομία θέρμανσης και κλιματιστικό. Είναι ένα υπέροχο μεγάλο δυάρι δεκαπενταετίας που μπορεί κάποιος να το αγοράσει είτε για μόνιμη κατοικία είτε ως εξοχική κατοικία μιας και βρίσκεται σε […]

65 m2
1
1
Οικόπεδο για κατοικία 300τμ.

Πώληση

Αρκίτσα, πωλείται υπέροχο οικόπεδο 300 τ.μ.. Είναι πάνω σε δρόμο, είναι ελαφρώς επικλινές και χτίζει 125 τ.μ.

300 m2

Άλλοι συνεργάτες