Σταυρούλα Καπέλλου

Σύμβουλος Ακινήτων 46 ακίνητα
Τηλέφωνο: 6974996646

Πρακτορείο: Πρωτοπορία Real Estate

Επικοινωνία

Ονομάζομαι Σταυρούλα Καπέλλου, εχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Λαμία και εδω και έξι χρόνια εργάζομαι ως Σύμβουλος Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας. Έχοντας ως πολύτιμο εφόδιο τις άπειρες ώρες εκπαίδευσης από τους καλύτερους coach στον κόσμο πάνω στο REAL ESTATE, έχω την εμπειρία και την διάθεση να σας εξυπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι έτοιμη είτε να διαχειριστώ ουσιστικά το Ακίνητό σας για πώληση ή ενοικίαση είτε να σας υποδείξω στοχευμένα το ακίνητο που ψάχνετε.

Τα ακίνητά μου(46)

ΔΙΧΩΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ενοικίαση

Λαμία, κέντρο, ενοικιάζεται όμορφη μεγάλη γκαρσονιέρα 37 τ.μ. υπογείου ορόφου. Έχει ένα υπνοδωμάτιο, ξεχωριστή μεγάλη κουζίνα και μπάνιο. Τα κουφώματα είναι από ξύλο και τα πατώματα από μωσαικό. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, διαθέτει κλιματιστικό και ωραία βεράντα.

37 m2
1
1
ΤΡΙΑΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πώληση

Λαμια, κέντρο, πωλείται διαμέρισμα 91 τ.μ. πρώτου ορόφου. Είναι γωνιακό, διαμπερές, έχει τρια υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Τα κουφώματα είναι από ασημι αλουμίνιο και τα πατώματα από μάρμαρο. Διαθέτει κεντρική θέρμανση (η οποία λειτουργεί), τρία κλιματιστικά και ωραίες βεράντες με τέντες. Είναι ένα υπέροχο, πολύ καλά διατηρημένο, διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.

91 m2
2
1
ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πώληση

Λαμία, κέντρο, πωλείται οροφοδιαμέρισμα 118 τ.μ. δευτέρου ορόφου. Έχει τρία υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, αποθήκη και μπάνιο. Τα πατώματα είναι από παρκέ και μωσαικό και τα κουφώματα από ξύλο. Είναι διαμπερές, διαθέτει κεντρική θέρμανση και ωραία βεράντες. Είναι ένα υπέροχο μεγάλο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.

118 m2
3
1
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΤΡΙΑΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ενοικίαση

Λαμία, κέντρο, ενοικιάζεται διαμέρισμα 78 τ.μ. δευτέρου ορόφου. Έχει δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Τα πατώματα είναι από παρκέ και μωσαικό και τα κουφώματα από λευκό αλουμίνιο. Είναι επιπλωμένο με τα πάντα εκτός από κρεβάτια, διαθέτει κεντρική θέρμανση, τέσσερα κλιματιστικά, βεράντες με τέντες και πόρτα ασφαλείας.

78 m2
2
1
ΜΕΓΑΛΟ ΔΥΑΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ενοικίαση

Λαμία, κέντρο, ενοικιάζεται διαμέρισμα 60 τ.μ. ισογείου ορόφου. Έχει ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Τα πατώματα είναι από μωσαικό και τα κουφώματα από λευκό και ασημί αλουμίνιο. Είναι επιπλωμένο, διαθέτει κεντρική θέρμανση που ανοίγει, κλιματιστικό και ωραία βεράντα και αυλή.

60 m2
1
1
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ενοικίαση

Λαμία, κέντρο, ενοικιάζεται κατάστημα με συνολοκό εμβαδόν 116 τ.μ. ισογείου ορόφου. Αποτελείται από ενιαίο χώρο δύο επιπέδων με εμβαδόν 48 τ.μ., υπόγειο με εμβαδόν 48 τ.μ. και πατάρι 20 τ.μ. Το πάτωμα είναι από πλακάκι, διαθέτει w .c . , τέντες, κλιματιστικό, εγκατάσταση για συναγερμό, ψευδοροφή και η βιτρίνα του βλέπει σε δύο δρομους.

116 m2

Άλλοι συνεργάτες