Παναγιώτα Λιάπη

Σύμβουλος Ακινήτων 57 ακίνητα
Διεύθυνση: ABΕΡΩΦ 4-ΛΑΜΙΑ
Τηλέφωνο: 6936629491

Πρακτορείο: Πρωτοπορία Real Estate
Εταιρία: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ-REALESTATE
Διεύθυνση γραφείου: ABΕΡΩΦ 4-ΛΑΜΙΑ

Επικοινωνία

Ονομάζομαι Λιάπη Παναγιώτα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Λαμίας. Με σπουδές στα λογιστικά και εργασιακή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, η επαφή με τον κόσμο και η εξυπηρέτησή του έγινε ανάγκη και χαρά για μένα.
Με την στήριξη, την καθοδήγηση και συνεχή εκπαίδευση της RE/MAX τα τελευταία 5 χρόνια μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθώ τους συνανθρώπους μου σχετικά με τις στεγαστικές τους ανάγκες, την σωστή διαχείριση της περιουσίας τους ή την σοφότερη επενδυτική κίνηση εκμεταλλευόμενοι των ευκαιριών.
Στόχος μου η άριστη και άμεση παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό, σοβαρότητα και συνέπεια ως ανταπόδοση της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης των πελατών μου.
Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο 6936629491 ή στο email Gioulidl@hotmail.com και θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω!

Οι ιδιότητές μου (57)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ενοικίαση

Λαμία-Ενοικιάζεται κατάστημα προσόψεως και μεγάλης προβολής. Ο χώρος είναι χωρισμένος σε δύο μέρη και υπάρχει πατάρι με εσωτερική σιδερένια σκάλα. Υπάρχει wc. Είναι κατάλληλο για κατάστημα λιανικής πώλησης προϊόντων και επαγγελματικό χώρο παροχής υπηρεσιών-γραφείου. Βρίσκεται σε πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο συχνής διέλευσης κοινού. Υπάρχει δυνατότητα μίσθωσης πάρκινγκ πλησίον του καταστήματος, σε χαμηλό τίμημα. Ενεργειακή κλάση: Ζ, […]

63 m2
1
4ΑΡΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ,85ΤΜ

Ενοικίαση

Λαμία-Ενοικιάζεται φωτεινό, διαμπερές 4άρι διαμέρισμα, 85τ.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και άνετο μπάνιο. Υπάρχει μεγάλη βεράντα στην μπροστινή και στην πίσω πλευρά. Έχει θέρμανση με ερκοντίσιον, είναι φρεσκοβαμμένο και είναι κατάλληλο για οικιστική αλλά και για επαγγελματική χρήση. Το δάπεδό του είναι από ωραίο λευκό μάρμαρο και παρκέ. Τα […]

85 m2
3
1